Vracht
plane
Boat

Inkoopbegeleiding

Als u producten wilt importeren uit China, dan krijgt u te maken met de Oosterse manier van zakendoen. Door globalisering is importeren uit China toegankelijker geworden, maar communicatie- en cultuurverschillen maken het voor veel bedrijven lastig om efficiënt inkopen te doen in Azië.

Gaat u inkopen doen in China, dan wilt u verzekerd zijn van kwalitatieve producten en goederen, de beste prijs, snelle productietijden, efficiënte transport en de juiste fabriek. Met name de juiste fabriek vinden in China om uw producten en goederen te laten produceren kan tijdrovend zijn.

Professionele inkoopbegeleiding bij het importeren uit China zorgt ervoor dat u zich volledig ontzorgen waardoor u zich kunt focussen op hetgeen echt belangrijk voor u is: ondernemen.

Scale Roads is uw partner in China op het gebied van inkoop en kwaliteit. Wij ontzorgen u door de ondersteunende en begeleidende rol in het inkoopproces in te nemen. Als specialist beheersen wij de Chinese taal en beschikken over een uitstekende kennis en expertise van de Chinese zakencultuur. Of u nu wilt starten met importeren uit China of uw inkoopstromen wilt uitbreiden: wij helpen u om uw inkoopkracht te versterken en inkoopvoordelen te realiseren.

Wij kennen de weg in China en weten deze goed te onderhouden, zodat wij duurzame relaties voor u kunnen opbouwen. Dankzij onze fysieke aanwezigheid in China en directe contacten met Chinese fabrieken kunnen wij u als inkoopagent sneller en beter ontzorgen. 

Van sourcing tot en met pre-shipment inspectie, in iedere fase van het inkoopproces op ieder punt in de inkoop kunnen wij direct voor u schakelen met een lokaal aanspreekpunt in China. Zo kan er direct actie worden ondernomen en is er een verantwoordelijke dicht bij uw handel.

 

Met onze totaal­oplossing zijn wij uw partner voor uw gehele inkoopproces in China.

Leverancier­selectie

Het selecteren van de juiste leverancier die aan uw wensen en producteisen voldoet is niet alleen de eerste belangrijke stap in het inkoopproces, maar ook een vak apart. Door onze jarenlange ervaring en lokale aanwezigheid nabij de fabrieken, zijn wij in staat snel en ter plekke een leverancierselectie voor u uit te voeren. De selectie is gebaseerd op basis van ervaring, arbeidsomstandigheden, de kwaliteit van de producten en de fabriek.

Prijsafspraken

Wat is de prijs per product? Zijn uw vervoerskosten niet te hoog? Op welke andere kostenposten kunt u stappen maken en hoe gaat u deze inzetten? Scale Roads kent de markt en gaat voor u op zoek naar leveranciers die tegen scherpe prijzen hoogwaardige producten produceren die aansluiten op uw wensen. Vervolgens zoeken wij de beste vervoerders die voor eerlijke tarieven uw producten efficiënt kunnen transporteren.

Product­ontwikkeling

Is de fabrikant gekozen, dan kan uw product worden ontwikkeld. Van uw product worden samples gemaakt die veelvuldig worden getest en beoordeeld. Zijn de samples van uw product volledig naar wens en de eisen contractueel vastgelegd, dan wordt de productiefase gestart. Na productie vindt er nog een kwaliteitscontrole plaats, zodat u er zeker van bent dat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer de producten bij u worden geleverd.

Veilig importeren uit China

Voor Europese bedrijven is China enorm kansrijk op zakelijk gebied. U profiteert van schaalvoordelen en gunstige prijzen waardoor het aantrekkelijk is om uw producten rechtstreeks te importeren uit China.

 

Een inkoopagent heeft het proces van leverancier selectie tot aan het importeren al vele malen doorlopen en weet precies de knelpunten waar het voor uw bedrijf mis kan gaan, zoals bij de leveringscondities.

Tevens is de kans aanwezig dat uw producten of goederen moeten voldoen aan bepaalde documentatie. Deze kan ten alle tijden vervalst of onjuist geleverd worden aan de importerende partij, waardoor u bij de problemen kan komen bij de douane. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom invoerrechten, waardoor wij u volledig kunnen ondersteunen en ontzorgen. Het in de arm nemen van een inkoopagent kan u dus niet alleen flink geld besparen, maar ook risico’s beperken.

Kiest u voor Scale Roads, dan weet u dat u uw producten veilig kunt importeren vanuit China.

Klaar voor de volgende stap? Start vandaag nog met inkopen in China. Scale Roads is uw onafhankelijk partner en kent de markt, waardoor wij u volledig kunnen begeleiden tijdens het inkoopproces en u een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau kunnen bieden.

Wij begeleiden uw inkoopproces van begin tot eind. Hierbij kunt u denken aan:

Wilt u eerst van gedachten wisselen met Scale Roads met als doel het ontzorgen, ondersteunen of optimaliseren van uw inkooptrajecten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van een efficiënt inkoopproces.

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket