Vracht
plane
Boat

Sourcing

Importeren uit China is populair. De gunstige tarieven voor goederen en diensten én de oneindige mogelijkheden maken van dit land de perfecte productieplek voor veel inkopers. Tegenwoordig wordt meer dan 80% van alle producten wereldwijd in China gemaakt. Er zijn vele websites met Chinese toeleveranciers die verschillende productietechnieken en producten aanbieden. Echter weet u dan niet of de leverancier een lokale tussenhandelaar of een directe fabrikant is en wat het kwaliteitsniveau van de producten en diensten is. Tevens kan sourcing van producten in Azië door cultuur- en communicatieverschillen voor een groot deel van de Nederlandse bedrijven lastig zijn.

Scale Roads is uw sourcingpartner in China. Wij helpen u om de juiste fabrikant te vinden. Hierbij toetsen we de fabriek op diverse eisen zoals de condities, capaciteit (inclusief de mogelijkheden richting toekomstige producties), professionaliteit, de mogelijkheden buiten de producten die de fabriek al produceert, technische certificering, vermelding in het Chinese handelsregister en de arbeidsomstandigheden. 

Bij Scale Roads kunt u dus vertrouwen op een transparant en verantwoord sourcingproces.

Sourcing china

Sourcing Agent in China

Een Sourcing Agent helpt u om een leverancier te vinden die aansluit op de wensen van uw producten en goederen. Scale Roads is gevestigd in China & Nederland en beschikt over een groot netwerk van bekende fabrieken om tot het meest optimale resultaat te komen: de beste leverancier vinden die perfect aansluit bij de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van uw producten en goederen.

 

Naast het vinden van de juiste leverancier kan een Sourcing Agent u ook helpen lokaal te onderhandelen over de inkoopeisen. Scale Roads is voor Europese- en Nederlandse bedrijven in China Sourcing Agent. Als specialist beheersen wij de Chinese taal en beschikken over een uitstekende kennis en expertise van de Chinese zakencultuur. Hierdoor kan de Sourcing Agent direct optreden bij productieproblemen en sneller communiceren door dezelfde tijdzone en taal. 

 

Door onze jarenlange ervaring in inkoop en lokale aanwezigheid, verzorgen wij uw sourcingtraject van begin tot einde. Zo kunt u ons zien/gebruiken als een verlengstuk van uw inkoopafdeling in China. 

 

Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, zullen wij voor u op zoek gaan naar de beste leverancier voor uw producten en goederen. Van samples tot kwaliteitscontroles: wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat uw producten en goederen aan alle standaarden en normen voldoen.

Agentschap China

We hebben in de loop der jaren een groot netwerk aan fabrieken en partners opgebouwd. Hierdoor weten we exact welke fabrikant het beste bij u en uw product past! Dankzij onze vestiging in China zal ons team de fabrikant kunnen bezoeken en kwaliteitscontroles uitvoeren.

China’s is wereldwijd de grootste producent van fabrieksproducten en goederen. Als u wilt importeren uit China of een product op maat wilt hebben, is de kans aanzienlijk dat u geschikte fabrikanten in China vindt. Als agentschap in China kennen wij alle do’s en dont’s van het sourcingproces.

Groot inkopen vanuit China

Wilt u grote hoeveelheden inkopen vanuit China? Met grote hoeveelheden inkopen uit China is een hoge voorraad investeringsrisico gemoeid. Om dit risico te verkleinen is het belangrijk om een Nederlandse sourcing agent vanaf het begint te betrekken in het proces om u van alle valkuilen te behoeden. Scale Roads is uw Sourcing Agent in China. Wij zijn uw totaaloplossing als tussenpersoon die dit voor u kan realiseren.

 

Of u nu een beginnend inkoper bent of al zaken verricht in China. Met Scale Roads neemt u een betrouwbare soucingpartner in de hand. Met meer dan 8 jaar ervaring in China hebben we dagelijks contact met lokale leveranciers en zijn we ter plekke in de fabrieken om onze klanten te bedienen.

 

Start vandaag nog met bulkimport. Wij nemen uw sourcingproces graag uit handen.

FAQ

Een sourcing agent helpt u om de beste leverancier te vinden voor producten en goederen die u wilt produceren, importeren en verkopen. Een sourcing china agent spreekt de taal van het land, staat dichtbij potentiële leveranciers en kent de regels van het land. Naast het zoeken van de geschikte fabrikant onderhandelt een sourcing agent lokaal over de inkoopvoorwaarden en kan deze helpen met andere sourcing gerelateerde werkzaamheden.

China is een van de populairste landen om te importeren, omdat hoogwaardige producten tegen scherpe tarieven kunnen worden vervaardigd.

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket