Vracht
plane
Boat

Over ons

Bij Scale Roads geloven we dat we uw bedrijf naar het volgende niveau kunnen brengen. Met onze ervaring en ons netwerk in Azië kunnen wij de inkooppartner van uw bedrijf zijn, zodat u meer tijd kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf. Maar we zijn niet alleen een inkooppartner in Azië, met onze ervaring in e-commerce & marketing en als Nederlanders begrijpen we ook de markten in het westen. Of u nu een handelaarretailer of een e-commerce bedrijf bent, wij kunnen u helpen met het effectief inkopen van uw producten.

 
bjorn-scaleroads

Björn

In 2015 ben ik als startende werkende professional naar China verhuisd om een vliegende start te maken in mijn carrière. In de loop van de jaren veel ervaring opgedaan hoe te werken en te ondernemen met Chinezen waardoor ik nu alle bagage heb om westerse bedrijven in China te helpen.

hans-scaleroads

Hans

Na mijn eerste rondreis door China, had ik direct het gevoel dat ik hier nog vaker terug ging komen, maar dan voor zaken. Dit is uiteindelijk zo gelopen. Nu woon en werk ik inmiddels al ruim 7 jaar in China.

Waarom kiezen voor Scale Roads

Maximaliseer uw verkoopkracht

De combinatie van de juiste producten vinden en de producten van uw branding voorzien maakt het uniek. Scale Roads biedt deze combinatie om de meeste verkoopkracht uit uw producten te halen.

Dicht bij u en uw producten

Wij zijn gevestigd in Nederland en Shanghai. U kunt gerust communiceren in de westerse tijdzones en in uw eigen taal. Waarschijnlijk worden uw producten in China gemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd aankomen en dat ze van goede kwaliteit zijn.

Alles-in-een oplossing

Wij zorgen voor alle aspecten binnen het aankoopproces, inclusief productvoorstellen, branding, vinden van de fabriek, onderhandelingen, verzending en het aanbieden van verkoopoplossingen. Alle elementen worden toegespitst op uw bedrijf.

Wij spreken uw taal

Wij weten wat uw klant vraagt. Wij vermarkten die behoeften naar de nieuwste producttrends voor de beste klanttevredenheid. En natuurlijk spreken we Engels, Nederlands en Chinees.

Hoe we werken

1. Intake. Laten we het over uw organisatie en klanten hebben. We komen graag alles te weten over uw doelgroep. Hoe kunnen we win-win situaties creëren?

2. Branding. In samenwerking met u komen we tot de eerste product ideeën. Hierin bespreken we de branding eisen van uw product tot aan de verpakking.

3. Sourcing. We vinden de juiste leverancier die de beste kwaliteit voor uw nieuwe product levert, regelen monsters en sturen die naar u toe.

proces scale roads

4. Productie. Uw nieuwe producten komen in bulk naar u toe. Wij zorgen ervoor dat de fabriek op tijd en met de juiste kwaliteit levert.

5. Logistiek. Wij gaan opzoek naar de meest efficiënte manier van versturen. Door onze goede relaties met forwarders regelen wij de distributie tot aan uw deur.

6. Verkoop. Nog geen webshop? Geen probleem, wij bouwen voor u een eigen webshop waar u uw unieke producten kunt verkopen.

Veelgestelde vragen

Onze diensten zijn niet geschikt voor bestellingen van kleine hoeveelheden. Onze ervaring is dat we er een win-win situatie kan ontstaan vanaf een bestelling van 500 stuks.

Met high-ticket items kan het een ander verhaal zijn. Neem contact met ons op als u high-ticket items heeft.

Ja, dat is mogelijk. Sourcingkwaliteitscontrole en het gebruik van onze fulfillmentcentra kunnen apart gebruikt worden.

Expediteurs (logistiek) en verkoopondersteuning (webshops bouwen) kunnen alleen worden ingezet als Scale Roads wordt ingezet voor de totale end-to-end oplossing.

Bulk (private label) orders worden rechtstreeks bij Scale Roads ingekocht. De aankoopprijs die wij aan onze klanten leveren is inclusief onze marge. Aankoopprijzen kunnen tot 60% dalen in vergelijking met dropshipping websites zoals AliExpress.

Afzonderlijk gekochte serviceprijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Neem contact met ons op.

Van de fabriek in China naar Nederland

Luchtvracht 3-4 dagen

Trein 20 dagen

Boot 28-35 dagen

Benelux 1-2 dagen

Europa (buiten Benelux) 3-5 dagen

Oostkust Verenigde Staten 7-9 dagen

Westkust Verenigde Staten 5-7 dagen

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op