Vracht
plane
Boat

Importeren uit china

De totale inkoopservice in China

Voor beginners en gevorderde inkopers

Producten en goederen importeren uit China brengt vele uitdagingen met zich mee.

Scale Roads is uw sourcing-agent voor China en verantwoordelijk voor uw importproces: sourcing, private label, inkoopbegeleiding, kwaliteitscontrole, transport en wetgeving en belasting. Zo kunt u de rol van importeur aan ons overlaten en zich focussen op hetgeen echt belangrijk voor u is: uw onderneming.

Wij zijn als internationaal inkoopkantoor gevestigd in het handels-gedreven Nederland en de Chinese stad Shanghai. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en staan wij direct in contact met Chinese fabrikanten en Chinese leveranciers.

Met de juiste kennis ontzorgen wij uw inkoopproces van A tot Z. Van sourcing tot transport: wij bieden een totaaloplossing voor Europese bedrijven om eenvoudig inkopen te doen in China. De focus ligt hierbij op het waarborgen van een hoogwaardige kwaliteit.

Wij zoeken naar de meest geschikte leveranciers en producenten die passen bij uw wensen. Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we perfect waar wij die voor u moeten zoeken. En dat allemaal met een doel: de beste producten voor u ontwikkelen en importeren in combinatie met efficiënt supply chain management.

Wij zijn uw inkooppartner in Azië. Met onze ervaring in e-commerce & marketing en als Nederlanders begrijpen we ook de markten in het Westen als geen ander. Of u nu een handelaarretailer of een e-commerce bedrijf bent, met onze totaaloplossing helpen wij u met een efficiënte import van uw producten.

Bent u al enige tijd actief in China? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. We kijken graag met u mee hoe u uw inkoopprocessen kunt optimaliseren.

 
Sourcing-vierkant

Sourcing

Binnen ons sourcing proces houden we rekening met uw wensen. Als inkooppartner in China kunnen wij samenwerken met uw bedrijf om geschikte Chinese leverancier te zoeken die de beste kwaliteit voor uw product levert op basis van uw specificaties. Daarnaast kan onze sourcing-agent in naam van uw bedrijf lokaal onderhandelen over de inkoopvoorwaarden en andere werkzaamheden uitvoeren zoals het doorlichten van de fabriek en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Lees meer
Private Labeling-vierkant

Private labeling

Voor het verbeteren van uw concurrentiepositie is het essentieel om eigen differentiële producten te ontwikkelen. Met een private label bouwt u aan een hoogwaardig merk, creëert u waarde en haalt u verkoopkracht uit uw producten. Van de producten tot de verpakking: wij denken graag met u mee om uw product zo uniek mogelijk te maken.

Lees meer
Inkoop begeleiding-vierkant

inkoop­begeleiding

Wij coördineren het inkoopproces vanuit China op professionele wijze en vertegenwoordigen uw bedrijf in China. Wij bouwen betrouwbare en duurzame relaties met uw leveranciers zodat ze onder ander constant de juiste kwaliteit en levertijden hanteren en mede bijdraagt aan het minimaliseren van de risico’s binnen het inkoopproces. Op basis van uw wensen onderhandelen wij met onze leveranciers en leggen afspraken vast om tot de beste inkoopprijs, producten, private labels, betalingsvoorwaarden en vervoerder te komen.

Lees meer
Kwaliteitscontrole_vierkant

Kwaliteits­controle

Wij verrichten kwaliteitscontroles bij de Chinese fabrikant waar uw producten worden gefabriceerd. In China is het eerder een regel dan een uitzondering dat een deel van de productbatches niet voldoet aan uw minimale eisen en kwaliteitsnormen. Dit kan oplopen tot flinke financiële schade.

 

Onze inspecteurs controleren en beoordelen samples op de juiste kleur en certificaten en inspecteren producties. Hierbij hanteren wij hoge standaarden om risico’s te verlagen en het aantal productretouren te beperken. Een kwaliteitscontrole vermindert de financiële schade aanzienlijk, dus een kleine investering met een grote opbrengst.

Lees meer
logistiek-vierkant

Transport

Wij transporteren uw goederen en producten rechtstreeks naar uw warehouse of fulfilment center. Dankzij ons grote netwerk, goede transportpartners en slimme oplossingen op het gebied van logistiek management bieden wij u de meest efficiënte oplossing: actuele prijzen voor het vervoer van uw zending.

 

Bij Scale Roads kunt u gebruikmaken van drie verschillende transport­mogelijkheden om uw China container te vervoeren: luchtvracht, zeevracht en per trein. Voor ieder type vracht kunnen wij een passende oplossing bieden met onze wereldwijde transportpartners.

Lees meer
Invoerrechten-vierkant

Invoer­rechten

Als u goederen uit China importeert, krijgt u te maken met invoerrechten, regels en importheffingen. Daarom houden wij de wet- en regelgeving inzake inkopen in China nauwlettend in de gaten. Dankzij onze actuele kennis van de regelgeving op Douanegebied kunnen wij u onder meer helpen bij het opmaken van de juiste documenten en de afhandeling met de Nederlandse Douane. Door onze ervaring en transparantie kunt u vertrouwen op een snel en soepel verlopend importproces waarbij risico’s worden geminimaliseerd.

Lees meer

START VANDAAG NOG MET CHINA IMPORT

Bent u op zoek naar een specifiek product om te importeren of wilt u uw belangrijkste importproducten efficiënt produceren en transporteren? Wij helpen u graag het juiste product te ontwikkelen en verzorgen het hele proces van productie tot transport.

Of u nu een ervaren inkoper bent of een beginnend inkoper die hulp zoekt voor bulk inkopen in China. Scale Roads streeft naar perfectie en zorgt ervoor dat er een totaaloplossing voor u op maat wordt ontwikkeld!

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket