Vracht
plane
Boat

Private label

Een private label helpt u om zich te onderscheiden van uw concurrenten door unieke producten op de markt te brengen. Met een private label creëert u waarde en versterkt u uw imago, identiteit en vertrouwen in uw doelgroep. Private label producten zijn exclusief verkrijgbaar, daar u de enige bent die ze mag verkopen.

Een private label product kunt u tegen een aantrekkelijke marge verkopen en het geeft u de mogelijkheid om met eigen merkartikelen klanten aan uw bedrijf te binden.

Het ontwikkelen van een private label is een vak apart. Er zijn diverse factoren waar u rekening mee moet houden, zoals het opstellen van de ontwerpen en het vinden van de juiste leverancier.

Het is daarom slim om een private label traject bij een professionele en gespecialiseerde partij neer te leggen. Scale Roads is uw partner voor het ontwikkelen van private label producten.

Product laten maken

Wilt u producten laten maken onder een private label en uw eigen merk op de kaart zetten? Scale Roads helpt uw om uw ontwerp om te zetten in massaproducties. Om het private label te ontwikkelen zijn er een aantal fases om tot een kwalitatief eindproduct te komen. Wij bieden u een full service werkwijze aan.

 

U levert ons een design of ontwerptekening aan. Vervolgens gaan we binnen ons uitgebreide netwerk op zoek naar een fabrikant die past bij uw bedrijf en producteisen. Hebben we een fabrikant gevonden, dan voeren we een kwaliteitscontrole uit op de productsamples. Tot slot regelen wij een efficiënte transportoplossing waarmee uw private label producten worden bezorgd op uw gewenste bestemming.

 

Of u nu gebruik wilt maken van bestaande producten of nieuwe unieke producten wilt samenstellen: binnen elk productsegment kan Scale Roads voor uw merk geschikte producten leveren die passen bij de behoeften van de doelgroep. Onze kracht ligt bij de totaaloplossing: van het vinden van de juiste fabrikant tot een goede prijs tot transport. Wij ontzorgen u als tussenpersoon volledig met kwalitatieve private label producten die voldoen aan uw wensen.

Product importeren

Private label producten importeren uit China is aantrekkelijk vanwege de schaalvoordelen en aantrekkelijke inkoopprijzen. Kies voor sourcing, kwaliteitscontrole of ga voor onze of ga aan de slag met onze totaaloplossing voor uw inkoopproces. 

Beperkingen private label inkopen China

Aan het inkopen van private label producten in China zitten ook nadelen. Zo komen er bij een nieuw product of aanpassing van een huidig product ontwikkelingskosten kijken. In de meeste gevallen zal er bijvoorbeeld nieuwe ‘’mold’’ ontwikkeld moeten worden of aanpassingen aan machines of werkprocessen moeten worden doorgevoerd. Deze ‘’mold’’ of aanpassingen vergen tijd en investeringskosten, die hoog kunnen oplopen.

 

Tevens krijgt u te maken met een hoge Minimum Order Quantity wanneer het pre-production sample is ontwikkeld. De MOQ wordt vastgesteld vanuit de fabrikant omdat deze anders niet het werkproces wil of kan aanpassen om uiteindelijk voor een goede prijs te kunnen produceren. De MOQ kan dus hoger uitvallen dan het aantal dat u in gedachten heeft.

Bestaand product rebranden

De wereld verandert in een stroomversnelling, mensen veranderen en daarmee ook de behoeftes van uw doelgroep.

 

Wilt u uw huidige doelgroep anders aanspreken, nieuwe doelgroepen aanspreken of is uw merk toe aan een nieuwe uitstraling? Blaas uw merk een nieuw leven in door bestaande producten te rebranden.

 

Herpositioneer uw merk door items om te zetten in private label producten die perfect passen bij uw merk. Met een private label kunt u niet alleen een merk opbouwen en uitbreiden, maar ook waarde toevoegen. Uw klanten krijgen de indruk dat er meer waarde aan uw producten zit door een eigen verhaal/merk.

Terwijl u zich richt op het creëren van nieuwe content en de groei van uw organisatie, zorgt Scale Roads voor uw producten.

FAQ

Een private label is een product dat door een bedrijf wordt geproduceerd en door een ander bedrijf onder het eigen merk op de markt wordt gebracht. 

Met een eigen private label kunt u zich onderscheiden van de concurrentie door unieke details aan de producten toe te voegen. Een eigen merk of brand zorgt voor eenvoudig bepalen van de eigen positionering.

Een private label product wordt vaak aangeboden om de doelgroep op een andere manier te bereiken. Dit kan op basis van prijs, kwaliteit, imago, merk content of een mix van deze aspecten zijn. Een private label is een alternatief voor a merken. Door private label producten aan te bieden tegen de juiste kwaliteit creëert u waarde waarmee u een merk kunt opbouwen en uw imago kunt versterken.

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket