Vracht
plane
Boat

Transport

Transport China

Een van de belangrijkste pilaren van de Chinese economie is de export. Alle omstandigheden om te exporteren zijn optimaal en volledig doorontwikkeld, zo ook het transport. De binnenlandse logistiek, havens, treinverbinding en luchtvracht mogelijkheden zijn dan ook eindeloos en goed georganiseerd om te verschepen naar de rest van de wereld.

De verzending van uw goederen is het laatste onderdeel van de logistieke keten. Scale Roads is uw betrouwbare partner voor het vervoeren van uw goederen vanuit China. Wij kunnen uw inkoopproces uit handen nemen en zorgen als sourcing agent tevens ervoor dat uw goederen op de door u gewenste bestemming worden geleverd door onze betrouwbare logistieke partners. Na afronding van de sourcing, kwaliteitscontrole en het fabricageproces zorgt Scale Roads voor het transport van uw producten en goederen.

Door de jaren heen hebben wij sterke vervoer partners om ons heen verzameld. Voor iedere partij bulkgoederen is er een passende oplossing.

Wij werken vanuit China samen met onze logistieke partner die uw orders kunnen uitvoeren in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waardoor wij met transport van bulkbestellingen vanuit de fabriek uw bestelde goederen

China container

Bij Scale Roads kunt u gebruikmaken van drie verschillende transportmogelijkheden om uw China container te vervoeren: luchtvracht, zeevracht en per trein. Hierbij streeft Scale Roads altijd naar verbetering om de efficiëntie in uw supply chain keten te verhogen.

 

Spoorvervoer

Is de zending te groot of te duur voor luchtvracht en duurt de levering per zeevracht te lang, dan is transport per trein een uitstekend alternatief. Deze optie is goedkoper dan luchtvracht en sneller dan per schip. Deze oplossing is het meest efficiënt voor grote volumes en zware producten.

Luchtvracht

Voor kleinere hoeveelheden zoals sample(s) en/of dringende aanvragen kunnen wij uw producten per vliegtuig verzenden: dit is de snelste, maar ook de duurste optie. Deze transport optie is het meest efficiënt voor producten met een laag volume en een laag gewicht. 

Zeevracht

Zeevracht is de meest kosten efficiënte manier om uw producten naar een door u aangewezen bestemming te transporteren. Voor lading van volle zeecontainers zijn er drie opties mogelijk;20ft, 40ft, en 40HQ. Mocht de vracht kleiner zijn dan een volle container dan spreekt met over een LCL zending (Less than Container Load

 

Kosten zeecontainer

De kosten van een zeecontainer fluctueren dagelijks, vooral in tijden van een pandemie.  Informeer naar de beste prijs en een passend advies. Wilt u een bulkorder vervoeren? Laten we het regelen!

Inklaren goederen

Bij het transporteren van een zeecontainer krijgt u te maken met douanezaken. In overleg kunnen wij uw inklaring regelen. Hiermee kan u dan ontzorgd worden. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom douaneregels, wettelijke regelgeving, invoerrechten en andere administratieve zaken in Azië. Kiest u voor Scale Roads, dan zorgen wij voor het inklaren van uw zeecontainers. Zo voorkomt u niet alleen onverwachte kosten en vertragingen, maar bespaart u tijd en kunt u zich focussen op hetgeen echt belangrijk voor u is: ondernemen. 

Tarieven

Container tarieven china zijn afhankelijk van de gekozen transportoptie, de route, periode, soort goederen, de invoerrechten van het land van bestemming en de hoeveelheid vracht Zo kunt u kiezen voor een volle container, maar ook voor een zogenaamde LCL zending.

Kosten China import is afhankelijk van het type goederen dat u invoert. Aan de type goederen zit een HS-code gekoppeld met het invoerpercentage. Dit percentage wordt berekend over het totale invoerbedrag. Het totale invoerbedrag is de waarde van de goederen plus de waarde van het transport.

Bulkgoederen importeren uit China? Kom met ons in contact over de actuele transporttarieven.

FAQ

Bijna alle bestemmingen wereldwijd zijn te bereiken met een container uit China. De transportkosten van china import zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoeveelheid vracht, soort goederen en invoerrechten in het land van bestemming.

Scale Roads helpt u de beste en meest voordelige oplossing voor uw zending te selecteren.

Neem contact met ons op en ontvang direct een scherpe en transparante offerte met de beste looptijden voor uw zendingen vanuit China, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket