Tuinmeubelen uit China

Tuinmeubelen uit China

Een Europese tuinmeubel e-tailer ondervond de welbekende problemen met inkopen in China. De communicatie, het tijdsverschil en voornamelijk de twijfels over de juiste kwaliteit meubelen waren zijn knelpunten. 

Met deze obstakels is Scale Roads daadkrachtig in actie gekomen en direct een ontmoeting georganiseerd met de fabrikant op productielocatie. Hierin zijn leveringsvoorwaarden en kwaliteitseisen besproken. Vervolgens is deze bespreking teruggekoppeld met de ondervindingen en de afspraken. 

Doordat nu Scale Roads het totale inkoop process ondersteunt is het vertrouwen in de fabrikant hersteld en kan de e-tailer met goed vertrouwen de tuinmeubelen uit China tegemoet zien. Bovendien zal Scale Roads tijdens het productieproces en met de logistieke afhandeling de klant informeren en adviseren zodat de levering op tijd in het distributiecentrum arriveert.  

Naast Tuinmeubelen uit China heeft Scale Roads ook ervaring met andere producten inkopen in China.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

*Foto ter illustratie

 

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket