Kwaliteitscontrole voor badkuipen

Kwaliteitscontrole voor badkuipen

Een van de grootste leveranciers van badkuipen in Europa is altijd bezig met het verfijnen van zijn badkuipmodellen. Zij willen voldoen aan de nieuwste designeisen van hun klanten. Daarom is de massaproductie altijd onderhevig aan veranderingen.

Om de kwaliteit van de massaproductie te waarborgen, voert Scale Roads een kwaliteitscontrole uit in de fabriek wanneer de goederen klaar zijn. Deuken, krassen, maten, hoeveelheden, verpakkingen, etc. alle details worden gerapporteerd in het uiteindelijke inspectierapport. Eventuele problemen die in de fabriek worden gevonden, worden ter plaatse hersteld.

Normaal gesproken krijgt de klant binnen 24 uur na de inspectie het definitieve inspectierapport. Als er grote problemen worden gevonden, wordt er direct contact opgenomen met de klant om de volgende stappen te bespreken.

Wilt u kunnen vertrouwen op de kwaliteit uit China? Plan dan vandaag nog een kwaliteitscontrole met Scale Roads. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we de mogelijkheden bespreken.

Begin met importeren vanuit China

Scale Roads staat u bij in iedere stap

Neem contact op
Shopping Basket